EKT Rideskole og Husdyrpark arrangerer trening med Inger Helsing Hansen denne uken

EKT Rideskole og Husdyrpark arrangerer trening med Inger Helsing Hansen denne uken. Det er åpent for alle som ønsker å ri, se informasjon fra EKT under: Dato: Torsdag 17. februar og fredag 18. februar kl. 10.30-16.00 Pris: kr. 600,- per time Påmelding: hos Julia 22 19 97 86 eller post@rideskole.no Sted: EKT Rideskole, 20x60m ridehus Det er mulig å låne skolehest hos oss. Info: Inger Francine Helsing Hansen er utdannet med høyeste utdannelsesnivå innen ridning fra Cadre Noir, Samur, Frankrike og ...

Les mer

Stevnestøtte for 2012

Hvis du har vært ute og startet for Ekeberg i 2012 og i tillegg har hjulpet til på stevner kan du sende søknad om stevnestøtte fra klubben. Søknaden sendes til Ekeberg Rideklubb, Postboks 6 Bekkelagshøgda, 1109 Oslo innen 01.01.2013. Søknaden må følges av vedlegg som dokumenterer utgiftene du har hatt, enten kvitteringer eller utskrift av proposisjon som viser stevneavgifter pluss resultatliste som viser at du har startet.

Les mer

Østmarka rytterklubb inviterer til utvidet klubbstevne 01 & 02 desember

Ekeberg rideklubb er invitert til utvidet klubbstevne i dressur lørdag 01.12 og sprang 02.12 hos Østmarka rytterklubb på Alna ridesenter. Prop for dressurstevnet ligger ute i HorsePro, prop for sprang forventes å komme hvert øyeblikk.

Les mer

Juleavslutning 5. desember 2012

Juleavslutning 2012 Alle medlemmer med familie og heiagjeng er velkommen til årets juleavslutning i Ekeberghuset onsdag 5. desember kl 1900. Ekeberghuset er Stamhusveien 79B. Det vil bli servert varm mat, kaffe og kaker. Klubbmestere skal hedres og vi må selvsagt ha vårt tradisjonsrike lotteri. Påmelding sendes til helennorheim@gmail.com senest søndag 02.12. Velkommen skal dere være!

Les mer

Freddy R. Kristiansen til minne. Torsdag 10. mai kom meldingen om at Freddy var gått bort. Det var ikke helt uventet, han hadde vært syk en tid, men likevel så utrolig og trist. Freddy ble 65 år. Ekeberg Rideklubb har mistet en av sine aller beste støttespillere. Freddy var en drivende kraft i rideklubben. Han engasjerte seg i alle grener innen ryttersporten selv om sprangridning vel var hans hovedinteresse. Han hadde også stor omtanke for utviklingen av anlegget på Utsikten. Freddy var, som de ...

Les mer

Oslo og Akershus Rytterkrets arrangerer Grønt Kort kurs 24. og 25. oktober på Idrettens Hus. Det er gratis for kursdeltakere som er medlem av rideklubber i Oslo. Påmelding må skje gjennom klubben, så send en mail til hhallre@gmail.com med kursdeltakerens navn, fødselsår, adresse og telefonnummer. (NB: Ekeberg Rideklubb kan kun ta påmeldinger for våre medlemmer). Deltakere under 12 år må ha med seg ledsager. Se invitasjon fra kretsen: KLIKK HER Dette er en fin sjanse til å få tatt kurset - husk a...

Les mer

Gina Merethe Sætrang Holby på Sharif gjorde en flott innsats i Norgesmesterskapet i distanseridning. Etter 8 knallharde mil red ekvipasjen inn til en imponerende sølvemedalje i juniorklassen. Gina var kun 3 sekunder bak vinneren Kine Eiesland Holen fra Gyland hestesportslag. Etter over 4 timer på hesteryggen var det derfor "close race" om topplasseringene! Mesterskapet ble avviklet på Froland 29. september. ERK GRATULERER !

Les mer

Fra 1. mars 2012 kreves det Grønt Kort for å delta på utvidet klubbstevne (se oppdatert KR 1, § 130.4b). Bakgrunnen for regelendringen er å sikre rytternes kunnskap i forhold til reglement, sikkerhet og hestevelferd også på utvidet klubbstevne. MER INFO HER

Les mer

Hestesportcupen har sin finale under Oslo Horse Show, og er en junior- og youngridercup som er en beintøff konkurranse mellom de beste unge rytterne i landet. Det er tydelig at Kristine Seierstad og United Star liker seg på Telenor arena. I fjor vant de en klasse i amatørtouren, og i år åpnet de stevnets første dag med to feilfrie runder og en 4. plass!

Les mer

Ekebegrytteren/kusken, Linn Støkken Nielsen, er ranket som nr 10 på FEI rankingen over verdens beste kusker. Dette er et resultat av jevn og veldig god kjøring gjennom hele sesongen. Gratulerer!!!

Les mer